keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Metso-leiri ja metsästyskortin suorittaminen


Metso-leirillä oli kaikilla todella kivaa. Kuutisenkymmentä samahenkistä 9-15 vuotiasta nuorta majoittui  Aurantolan Kestikartanoon ja touhusi siellä lähes viikon. Leirin aikana kurssilaiset pääsi erätaitojen lisäksi viettämään aikaa kanien, lampaiden ja muiden maatalon eläinten kanssa.

Kanien ruokintaa

Riistanhoitotöitä, saaliin käsittelyä, kilpailuja ja tehtäviä, kalastusta, kaikkea kivaa mitä kesällä vaan teeman ympärillä voi tehdä. Ampumaradallakin kurssilaiset viettivät päivän.

Leirillä kokeiltiin myös erilaisia metsästyksen apuvälineitä...

 Kurssin ohjaajat olivat poikien mielestä huippukivoja, todella loistava kesäleiri eräilyhengessä!

… ja riistamaaleja

Kurssin viimeisenä päivänä koitti H-Hetki, eli metsästäjäntutkinto. Sitä varmasti kaikki kurssilaiset jännittivät kovasti, vaikka siihen oli harjoiteltu kotona pitkä kevät-talvi ja kurssilla päivittäin viikon ajan.

Miten kävi? Kaikki kolme poikaa läpäisi kokeen, ja saivat Metsästyskortit. Upea suoritus 9, 10 ja 11 vuotiailta pojilta!!!

Leirin lopuksi oli leiri-Olympialaisten palkintojen jako sekä kurssitodistusten jako, upouudet Metsästyskortit tulikin sitten postitse kotiin juuri kyyhkynmetsästyksen aloitusta edeltävänä päivänä :-)

Palkintojen ja todistusten jako
Seuraavaksi kerrommekin miten ensimmäiset jahdit sujui, mutta vasta vähän myöhemmin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti