maanantai 15. syyskuuta 2014

Metsästyskauden aloitus 2014

Metsästyskausi alkoi Visalla kyyhkyjahdilla. Alkuun tuntui menevän vähän ohi, vaikka pitkin kesää oli harjoiteltu automaatti-trap heittimellä ampumista. Sitten tulikin se nappiosuma, ja Visan elämän toinen metsästyskausi oli avattu!

Välillä piti lähteä kouluun, kyyhkystystä ehdittiin harrastaa vain sunnuntai ja maanantai-aamu. Heti ekalla kouluviikolla jätettiin jo loma-anomus kouluun, ja Visa sai kuin saikin koko sorsastusviikon vapaaksi :-)

Sunnuntaina 17.8 lähdimme takaisin Tuomarniemen Kartanolle ja Tuville. Siellä piti vielä tehdä paljon järjestelyjä sorsastuksen aloitukseen saapuville vieraille, ja Visa auttoi kovasti. Ruokimme päivittäin fasaaneja niin tarhassa kuin maastossa (fasaaneja oli jo istutettu pitkin loppukesää Tuomarniemen maille).

20.8 minuuttia vaille klo 12...


Viikon aikana saimme päivittäin saalista, niin kyyhkyjä kuin sorsiakin, viikko oli todella mukavaa isä-poika laatuaikaa! Kyyhkypatruunana käytimme Gyttorp Light 32 patruunaa, joka on edullinen, mutta toimiva kyyhkypatruuna.

Sorsia ammumme vain tungsten hauleilla ladattuja patruunoita kuten esim.  Gyttorp Silver Tungsten, sillä vaikka ne ovat melko kalliita tulee niillä myös saalista (tungsten haulit ovat jopa tehokkaampia kuin lyijyhaulit)

Kuutamo Tuomarniemen Tuvilta katsottuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti